Topbillede referencer fire eater.dk 4

LIVE-DEMONSTRATION I EGNE LOKALER 

Med hardware-pakken til live-demonstrationer har du nu mulighed for at gennemføre overbevisende fuld-skala-demonstrationer i egne lokaler.
Vi kalder det for “The Inergen Experience”

INDRET DIT EGET DEMONSTRATIONSRUM 

En fuld-skala-demonstration kan gennemføres i et hvilket som helst rum, fx et kontor, et mødelokale eller tilsvarende. Du kan med fordel bruge et rum, der passer til 1 eller 2 flasker (50 eller 80 liter) og hvor du har nem adgang til at udskifte flaskerne. Da Inergen er helt uskadelig for både mennesker og materiel kan rummets normale funktion benyttes umiddelbart efter afprøvningen. 

Under en demonstration vil alle deltagerne bære måleenheder, der monitorerer puls og iltmætning. Måleenhederne er forbundet til en computer, som samler og viser alle data, når anlægget aktiveres. På en graf kan du følge udviklingen i flaskens tømning, iltniveauet i rummet samt de individuelle data på deltagerne. Dette giver værdifulde input til den videre kundedialog. 

HARDWARE-PAKKE KLAR TIL BRUG

Vi har gjort det nemt for dig at gennemføre live-demonstrationer. Al den nødvendige hardware, du skal bruge til at gennemføre testen, har vi samlet i en kuffert klar til brug. Vi leverer samtidig en velbeskrevet manual, der indeholder alle specifikationer for indretning af rummet og guider dig gennem selve demonstrationen trin for trin.

HARDWARE-PAKKEN INDEHOLDER 

  • Computer, der viser iltniveau og CO2-niveau i rummet 
  • 4 trådløse pulsoximetere, der monitorerer puls og iltmætning på deltagerne 
  • Trådløst keyboard 
  • Tryktransducer

BLIV MARKETINGPARTNER OG FÅ RABAT 

Som marketingpartner har du mulighed for at købe hardware-pakken til kun 1/3 af prisen. Denne partneraftale indbefatter, at du gennemfører seks fuldskalademonstrationer om året samt giver Fire Eater adgang til måledata fra demonstrationerne. Alle måledata fra deltagerne afgives i anonymiseret form og anvendes af Fire Eater til dokumentation og produktudvikling.

PRISER 

Hardware-pakken*: 27.500 kr.

Hardware-pakken* ved indgåelse af marketingaftale: 9.000 kr.

*Priserne indeholder ikke indkøb af flasker, rør og dyser.

 

Ønsker du at høre mere?

0001.jpg

 

Godkendelser

Her kan du finde alle Fire Eater´s officielle godkendelser samlet i ét dokument.

Social Media

  facebook. white   linkedin white   instagram white   twitter white